Mobbning?

Mobbning är något som är så sjukt fel.
Hur kan man gå ihop flera stycken mot en och trycka ner personen? Till och med misshandla (i vissa fall)?
Jag förstår inte varför man ens trycker ner andra på det viset. Får det er att känna er bättre? Att kalla folk saker, som kan få dom att skada sig själv, och till och med begå självmord?
Jag läste att var 14.2 sekund tar någon i USA sitt liv. Och jag tror att många av dom som gör det har blivit/var mobbade. 
Tror också att många av er har sett en video med en kille som heter Jonah (annars är det videon här under). Han skar sig själv, han fejkade och han tänkte på att ta sitt liv flera gånger. Han var mobbad. 
Nu är allting bra dock, han går till en terapist osv. Visst, han har haters nu osv. Men han bryr sig inte om dom.
Det finns alltid någon som inte gillar en. 
Ni som mobbar andra, hade ni tyckt att det var kul att ha en hel grupp mot sig. Som varje dag, hela tiden kallade dig saker? Klankade ner på dig? Fick dig att skära dig och bli självmordbenägen?
De säger ofta "de som mobbar mår själva dåligt." det behöver ju faktiskt inte vara så. Men om det är så, så borde ni prata med någon. Och inte bara klanka ner på andra. För i slutändan så funkar faktiskt inte det. Det hjälper nog egentligen inte så värst mycket att trycka ner på andra för att själv må bättre. Då är det bättre att ta tag i sina egna problem.
Sen finns det ju dom som inte kan stå emot grupptrycket, som är rädda för att själva bli mobbade. Så de mobbar.
Dagens samhälle är så fel. Man ska inte mobba andra. Livet blir mycket, mycket roligare om man istället säger snälla saker till varandra, eller i alla fall är snälla mot varandra! 
 
 

Kommentarer
Postat av: LINNEA GULLARBERGS

bra skrivet!

2012-06-22 @ 19:30:26
URL: http://lgullarbergs.blogg.se
Postat av: Anonym

sv; regna hos dig med? men de blev sol här ;o

2012-06-22 @ 21:11:08
URL: http://swaxu.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
author